Universkin – tratemente personalizate pentru ten, unice în lume

tratamente pentru ten
03
Dec
Universkin – tratemente personalizate pentru ten, unice în lume

La fel ca și tine, tenul tău este unic și are nevoie de o atenție și o îngrijire personalizată. Specialiștii Columna Esthetic îți recomandă Universkin, un produs inovator, unic în lume, ajuns în premieră și în România. Universkin este mai mult decât o cremă, este un tratament dermato-estetic adaptat pentru tenul fiecărei persoane în parte.

Universkin - tratamente dermato-estetice pentru ten

Franța este patria frumuseții și locul de origine al tratamentelor de îngrijire estetică. Nu este de mirare, deci, că acesta este locul în care a luat naștere Universkin. Aici o echipă de experți de top a pus bazele ultimei inovații în materie de îngrijire a tenului. Dermatologi, chimiști, farmaciști, chirurgi specializați pe chirurgie facială reconstructivă și chirurgi plasticieni au lucrat împreună și au creat o gamă de tratamente pentru ten ce are ca principal scop îmbunătățirea funcțiilor pielii. Premisa de la care au plecat este că fiecare pacient este unic, iar tenul fiecăruia are nevoie de o îngrijire personalizată.

Această abordare deosebită ne-a atras atenția, pentru că susține aceleași principii pe care le încurajăm în cadrul clinicii: de a oferi cele mai bune servicii și cele mai eficiente rezultate clienților noștri. Astfel, începând cu luna decembrie, produsele personalizate Unieverskin sunt disponibile și la Columna Esthetic. Un serum realizat special pentru tenul fiecărui pacient conține:

  • textură de bază simplă care înlocuiește agentul cremelor uleioase, bazate de cele mai multe ori pe ceaiuri sau uleiuri vegetale
  • formulă bogată care conține: ulei organic de Camelină, peptide biomimetice (mesageri biologici pentru balanța fizică a pielii) și acid hialuronic (ce menține funcționarea optimă a structurii de colagen)

Părerea doctorului despre Universkin - Dr. Cătălina Stoian, Medic Specialist Dermato - Venerolog în cadrul Columna Esthetic

“De la primul contact pe care l-am avut cu dermatologia, am fost atrasă în special de partea medicală a acestei specializări. Continui această aventură luând contact zi de zi cu noi tipuri de leziuni cutanate care mă provoacă să le încadrez într-un diagnostic pe care l-am învăţat din nesfârşitele tratate de dermatologie. La primele contacte cu partea estetică a dermatologiei, încercam să aplic aceeaşi algoritmi, dar reuşeam cu greu după multe workshop-uri, congrese şi vizite în farmacii să înţeleg ce să recomand şi cum să abordez un pacient interesat de estetică. De foarte multe ori îmi era greu să găsesc tratamentul pentru ten potrivit pentru fiecare pacient în parte. În toamna acestui an a apărut un produs revoluționar - Universkin. Aceste creme au răspuns perfect tuturor cerințelor specifice. Fiecare pacient este unic, fiecare are nevoie de tratamente pentru ten  individualizate. Cu ajutorul Universkin acest lucru se poate! Acum putem  să creăm fiecărui pacient un produs individualizat cu ingredienţii activi de care are nevoie pielea lui.”

Părerea Ramonei Tudor, Esthetic Coach și owner Columna Esthetic, despre Universkin

“De când am descoperit Universkin, aceste tratamente pentru ten unice în lume, mi-am schimbat complet părerea despre produsele pe care le-am folosit până acum. Aceste creme reușesc să răspundă exact la nevoile pe care le are fiecare pacient în parte, pielea va primi exact ce are nevoie,  nu au conservanți­­­, iar rezultatul este remarcabil, bazându-se pe studii clinice dovedite.”

Pentru mai multe detalii despre cremele dermato- estetice Universkin disponibile acum și în București, ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 111 156.

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!