Epilare Definitiva cu Laser

Pret:

De ce epilarea definitiva cu laser Soprano Ice?

Soprano Ice - cea mai avansată tehnologie de epilare definitivă cu laser din întreaga lume, poate fi găsită acum și în București, în cadrul clinicii noastre. Vă menționăm că epilarea permanenta cu laser Soprano Ice reduce considerabil durerea și are  rezultate mult mai bune şi de lungă durată, comparativ cu toate celelalte tehnologii de epilare definitiva prin laser, disponibile acum pe piața. Depilarea definitivă cu laser Soprano Ice se adresează atât bărbaților, cât și femeilor, indiferent de tipul de piele, sezon sau vârstă. Printre cele mai importante avantaje ale epilării definitive cu laser  Soprano putem aminti:
  • metodă rapidă, fără durere
  • potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielea bronzată
  • rezultate vizibile încă  de la prima ședință
  • procedură sigură și confortabilă care se poate face în orice sezon
Te așteptăm să-ți faci o programare pentru a vedea pe propria piele rezultatele extraordinare ale terapiei de epilare permanentă cu laser Soprano Ice, disponibilă acum și în București. p.s: Dacă încă nu ești convins că poate exista epilare definitivă cu laser fără durere și fără efecte adverse te invităm să urmărești acest video despre părerea doctorilor din întreaga lume, referitor la această tehnologie: https://www.youtube.com/watch?v=knldoWTTuOc
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!