Servicii Medicale

Pret:

Folosim cea mai recenta tehnologie laser Harmony – Alma Laser, perfecta pentru rezolvarea diferitelor afectiuni dermatologice intr-un mod simplu, elegant si fara durere. Afectiunile dermatologice ce pot fi tratate in cadrul Columna Esthetic sunt:
 1. Leziuni vasculare (telengiectazii, venectazii, angioame, rozacee)
 2. Leziuni pigmentare (melasme, efelide - pistrui, leutigine, N. Becker )
 3. Verugi
 4. Indepartarea cicatricilor
 5. Onicomicoze (micoza degetelor de la maini si picioare)
 6. Acnee
 7. Indepartarea cicatricilor cheloide
Leziuni vasculare Leziunile vasculare cele mai des intalnite sunt telangiectaziile faciale (vase dilatate), venectazii (diatarea venelor), angioamele, rozacee. Aceste leziuni pot aparea ca urmare a efectelor de fotoimbatranire (imbatranirea datorata expunerii la soare fara protectie) si pot fi adevarate probleme estetice daca nu sunt rezolvate. Cel mai adesea, ele sunt insotite si de alte manifestari ale fotoimbatranirii (riduri, piele lasata). Venectaziile pot aparea dupa sarcina sau tot ca un efect al imbatranirii. Principiul de baza prin care pot fi eliminate este principiul fototermolizei selective, proprietate a hemoglobinei (din vasul dilatat) de a absorbi energia primita (de la laser) convertita in caldura fara a tinti structurile tegumentare necorespunzatoare. Acest proces are ca efect distrugerea hemoglobinei din vas (prin fotocoagulare). Leziuni pigmentare In cadrul Columna Esthetic, tratam urmatoarele leziuni pigmentare:
 • Melasma
 • Efelide (pistrui)
 • Lentigine
 • N. Becker
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!