Studii LPG

Studii LPG

Un studiu stiintific complex, riguros care dovedeste ca stimularea mecanica ajuta pielea sa produca acid hialuronic

Studii LPG in limba romana (1) Prof. Philippe Humbert, coordonatorul Departamentului de Dermatologie al Spitalului Universitar din Besancon si director al Studiului Pielii si al Centrului de Cercetare, ne povesteste despre studiul realizat de noua tehnologia faciala LPG: capatul de tratament Ergolift. Acest studiu este bazat pe o analiza de biopsie a 20 de subiecti care au fost tratati pe jumatate de fata. Cum ajuta noua tehnologie Ergolift la tratarea imbatranirii pielii? Dupa analizarea biopsiilor, am putut vedea cum fibroblastii au fost in stare sa se miste si sa secrete substante in piele, al caror nivel scade odata cu inaintarea noastra in varsta:  colagenul care ii confera pielii fermitate, elastina, care ii confera elasticitate, si acidul hialuronic, care o mentine hidratata. Am demonstrat ca noul capat de tratament a avut un impact foarte eficient pe majoritatea cauzelor a imbatranirii pielii.
  • Degradarea colagenului a fost incetinita, in timp ce colagenul deja fragmentat a fost indepartat de doua ori mai repede, rezultand in sinteza colagen nou, endogen, ajutator, care redensifica dermul (fermitate imbunatatita cu +23%) si netezeste ridurile pe suprafata pielii cu -21%.
  • Sinteza naturala de fibre elastice a crescut cu 46% pentru a imbunatati supletea pielii.
  • Si, descoperirea neasteptata: sinteza naturala a acidului hialuronic sporita cu 80%, restabileste in mod eficient volumul pielii.
A fost interesant de vazut cum stimularea mecanica coordonata a schimbat comportamentul fenotipic al fibroblastilor si abilitatea lor de a produce matrix extracelular. Aceste rezultate dovedesc faptul ca aceasta tehnologie actioneaza in profunzimea dermului si confera rezultate vizibile pe suprafata pielii. Este cu adevarat o abordare, noua, eficienta care si-a facut un renume pe cont propriu alaturi de alte tipuri de solutii impotriva imbatranirii pielii. Bron: studiul Humbert 2013 efectuat pe 20 de subiecti dintre care 10 barbati cu varste cuprinse intre 35 si 50 de ani. Rezultatul a fost eficient in raport cu tehnologia LIFT LPG anterioara. (1) Interviu cu Prof. Humbert, autorul studiului. (2) Biopsie pe piele: indepartarea unei portiuni de piele pentru analiza.  

Studiul Lipomasage

Acum exista chiar si mai multe rezultate dovedite stiintific! Cel mai recent studiu medical, coordonat de catre Profesorul Max Lafontan la INSERM Toulouse, a revelat noi descoperiri uimitoare in privinta eficientei LIPOMASAJULUI pe grasimea femurala (de exemplu: tesutul adipos de pe fese, “saci de nisip” si coapse), una dintre cele mai persistente zone grase dintre toate. Cu ultima generatie in tehnologia CELLU M6 si cu noul capat de tratament Ergodrive, lipoliza naturala (de exemplu: defalcarea grasimii) este sporita cu mai mult de 70% dupa 12  sedinte de CELLU M6. Acest studiu releva faptul ca adipocitele (grasimea celulelor) de pe zona femurala expune in mod tipic abilitatile foarte deficiente de eliminare. Practic, ele depoziteaza mai multa grasime decat elimina. LIPOMASAJUL sporeste defalcarea naturala de grasimi a corpului, aproape dubland eliminarea grasimii localizate. Studii LPG in limba romana (2)

Întâlnire cu Prof. Max Lafontan

Studii LPG in limba romana (1)   Care sunt obiectivele acestui studiu? Acest studiu a fost coordonat de catre LPG la Centrul Medical de Cercetare din cadrul Spitalului Universitar Purpan, din Toulouse. Am avut doua obiective prin care sa masuram impactul tehnologiei LPG: 1.) mobilizarea grasimii si 2) expresia genelor comparand tesutul adipos inainte si dupa tratament (12 sedinte). Pentru asta, am utilizat doua tehnici de evaluare: microdializa (pentru a analiza lipoliza care are loc in tesutul adipos si monitorizarea activitatii adipocitelor in timp real) si micro dispunere de ADN (pentru a studia expresia genelor). Din cate stiu, LPG este singurul produator din gama sa care a coordonat un astfel de studiu, care este in totalitate bazat pe cercetare fundamentala. Care sunt rezultatele? Astazi, putem confirma urmatoarele:
  • Exista o imbunatatire substantiala in ceea ce priveste raspunsul subiectului la un agent lipolitic, cu un nivel mediu de eliberare a grasimii sporit cu +70% si cu cresterea cu +100% in cazul subiectilor hiperi-receptivi.
  • Aparitia unui efect pe expresia genelor (genele implicate in metabolizarea grasimilor si zaharurilor) care pentru anumiti subiecti a fost similara cu cele generate de dietele sarace in calorii.
Am fost surprins si placut impresionat de rezultatele acestui studiu. Este un avans important pentru cercetarea stiintifica LPG- si descoperirile noastre prezinta noi oportunitati captivante de studiu.
Studii LPG in limba romana (2)

Inainte Dupa + 70%

Studii LPG in limba romana (3)

Microdializa

Studii LPG in limba romana (4)

Micro dispunere de ADN