O soluție de ultimă generație pentru tratarea acneei și a cicatricilor post-acnee

18
Feb
O soluție de ultimă generație pentru tratarea acneei și a cicatricilor post-acnee
Acneea este una dintre cele mai frecvente probleme dermatologice, pe care o întâlnim atât la adolescenți, cât și la adulți. Specialiștii Columna Esthetic îți recomandă să încerci ultima inovație pentru tratarea acneei: tratamentul laser Harmony XL. Avem detalii pentru tine.

Erupțiile inestetice apărute la nivelul tenului afectează nu doar pielea, ci și starea de spirit. Tenul își pierde din elasticitate și strălucire, căpătând un aspect tern. Iar confortul personal și încrederea de sine au de suferit atunci când te chinui să ascunzi câteva coșuri sub machiaj.

Din fericire, există foarte multe tehnici revoluționare care ajută eficient la tratamentul acneei și al cicatricilor. De aceea, indiferent dacă apelezi la ajutorul medicului dermatolog, la un tratament medicamentos sau la procedurile cosmetice, specialiștii Columna Esthetic îți recomandă să încerci ultima inovație în domeniu: tratamentul laser Harmony XL.

În ce constă tratamentul?

Harmony XL este un tratament laser ce acționează în profunzime și reface suprafața afectată a pielii. El contribuie eficient în inversarea efectelor dăunătoare ale expunerii îndelungate la soare, în combaterea ridurilor premature și la diminuarea consecințelor pe care obiceiurile nesănătoase sau un stil de viață stresant le au asupra texturii pielii.

Tratare rapidă și eficientă a acneei și a cicatricilor

Prin uscarea, curățarea și sterilizarea tenului, tratamentul cu laser reduce vizibil acneea și acționează asupra cicatricilor și semnelor pe care aceasta le poate lăsa pe piele. Curățarea și sterilizarea sunt 2 pași importanți în vindecarea tenului acneeic. Prin curățare se elimină impuritățile lăsate la nivelul pielii, iar sterilizarea contribuie la stoparea apariției coșurilor noi.

Terapia joacă un rol important și în prevenirea apariției cicatricilor post-acnee. În cazul acneei juvenile, procesul de sterilizare curăță în profunzime tenul, diminuând apariția coșurilor și, mai ales, formarea de leziuni cutanate, cicatrici și semne post-acnee. În funcție de stadiul și de tipul de acnee cu care te confrunți, experții stabilesc un program de tratament.

Pe parcursul tratamentului, este recomandat ca starea pielii să fie fi evaluată în mod constant. Astfel, sunt identificate îmbunătățirile vizibile ale tenului și se aleg cele mai bune proceduri, potrivite pentru tine.

Variantă eficientă pentru adolescenți și adulți

Un avantaj pe care tratamentul laser îl aduce în tratarea acneei este caracterul non-invaziv. Specialiștii recomandă între 12 și 16 ședințe de terapie, realizate de 2 ori pe săptămână, de preferat în perioada rece a anului, atunci când razele soarelui nu sunt atât de puternice.

Tratamentul laser din gama Harmony XL este potrivit atât pentru adolescenți, cât și pentru adulți. În cazul adolescenților, unde tenul este tânar și se confruntă cu acneea juvenilă, vârsta de tratament începe de la 14 – 16 ani, iar terapia se realizează cu acordul părinților.

*Acest articol a fost publicat pe site-ul Marieclaire.ro

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!