Tratamente laser care înlocuiesc injecțiile cu botox

06
Mar
Tratamente laser care înlocuiesc injecțiile cu botox
    *Acest articol a fost publicat pe site-ul Femeiintedințe.ro    

Odată cu trecerea timpului, semnele de îmbătrânire devin vizibile și sunt greu de ignorat. Sunt persoane care fac riduri devreme, deoarece pielea nu mai produce suficient colagen și elastină. În plus, acestea sunt rezultatul lipsei de odihnă și alimentației incorecte.
   
Multe dintre persoanele care observă că riduri fine își fac apariția în jurul ochilor sau buzelor, încep să caute soluții și tratamente de întinerire a pielii. Printre cele mai populare astfel de tratamente sunt injectările cu botox.
   
Injecțiile cu toxină botulimică sunt o metodă minim-invazivă care tratează ridurile. Efectele sunt imediate, însă reacțiile adverse pot afecta sănătatea. Printre ele se numără: deformarea feței, ptoza palpebrală a pleoapei superioare (pleoapa căzută), aspectul de fronzen face sau paralizia mușchilor feței.
   
„Pentru tratarea ridurilor există soluții mai puțin invazive, mai ales pentru persoanele cu vârsta cuprinsă între 20 și 30 de ani. În tratamentele cu laser și radiofrecvență este posibil ca rezultatele să nu fie vizibile de la prima ședință, însă pielea este ajutată să se regenereze, ridurile fine devenind mai puțin remarcabile,” explică Ramona Tudor, coach esthetic la clinica Columna Esthetic.
   
Injectările cu botox pot fi înlocuinte cu succes de tratamentele mai puțin invazive (laser și radiofrecvență), care, deși nu oferă rezultate imediate, vin cu riscuri reduse pentru sănătate.
   
Tratamentele cu laser LPG pentru față
   
Laserul LPG ajută pielea să se regenereze natural, îmbunătățeste funcția naturală de hidratare a pielii și activează procesul natural de producție de colagen și elastină.  
Efectele tratamentului cu laser LPG
   
Prin refacerea suprafeței pielii sunt eliminate toxinele, estompate ridurile și liniile fine de expresie, iar tenul capătă un aspect uniform. Prin acest tratament se pot corecta și problemele de pigmentare, pete, dar și fragilitățile vasculare superficiale. Pielea va fi întinerită, fără produceri invazive, în 60 de zile.
   
Tratamentele cu radiofrecvență Alma Lasers Accent Xli
   
”Radiofrecvența stimulează metabolismul celular și ajută producerea de colagen și elastină. Acest tratament se realizează țintit pe zonele cu probleme,” afirmă specialistul.
   
Efectele tratamentului cu radiofrecvență Alma Lasers Accent Xli
   
Acest tratament crește volumul și densitatea pielii, oferind tenului fermitate și tonifiere. Efectul de întinerire devine vizibil după prima sedință.
   
Pentru tenul matur și cel îmbătrânit prematur, radiofrecvența stimulează musculatura fină și creează un lifting facial non-chirurgical. În plus, îmbunătățește tonusul pielii, ajută la drenajul limfatic, la tratarea cearcănelor și a ridurilor fine.
   

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!