Soprano Ice – Epilare Definitivă cu Laser, fără durere și pentru toate tipurile de ten

29
Oct
Soprano Ice – Epilare Definitivă cu Laser, fără durere și pentru toate tipurile de ten

Ca urmare a creșterii standardelor de frumusețe și îngrijire corporală, au apărut metode moderne de epilare definitivă cu laser, cea mai avansată tehnologie de epilare IPL fiind Soprano Ice. Soprano Ice este cea mai completă și eficientă soluție pentru îndepărtarea părului disponibilă azi, incorporând multiple lungimi de unde pentru lasere și multiple tehnologii. Astfel, se poate trata un portofoliu larg de clienți, în orice sezon, iar procedurile sunt ușoare, rapide, confortabile, asigurând cele mai bune rezultate clinice.

Din dorința de a oferi cele mai bune servicii, Columna Esthetic oferă cea mai avansată soluție de epilare permanentă a părului disponibilă în industria de profil - Soprano Ice. Combinând beneficiile lungimilor de undă Alexandrite cu avantajele unui laser în mediul solid, Soprano Ice oferă ultima generație de tehnologie și metode de tratament pentru epilarea de lungă durată. Datorită suprafeței mari a aplicatorului pe care îl are Soprano Ice, pot fi executate mai multe ședințe de tratament într-un timp mai scurt și se pot trata repede suprafețe mari de piele.

Tot ce trebuie să știți despre epilarea definitivă cu laser Soprano Ice

 • metodă rapidă de epilare permanentă, fără durere
 • potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielea bronzată
 • rezultate vizibile încă de la prima ședință de epilare
 • procedură sigură și confortabilă
 • epilarea cu laser Soprano se poate face pe toate suprafețele corpului și feței
 • se poate face în orice sezon
 • pentru ca epilarea definitiva cu laser să fie eficientă, o persoană trebuie să facă 6-8 ședințe
 • este indicat să se facă o ședință de epilare de întreținere o dată pe an
 • este destinată atât bărbaților, cât și femeilor
 • permite tratarea unor zone greu accesibile, cum ar fi urechile, nările sau zona dintre sprâncene

Soprano Ice a revoluţionat fotoepilarea medicală, cu rezultate mult mai bune şi mai longevive, comparativ cu tehnologiile convenţionale. Tehnica in-Motion cu fluxuri repetitive de energie scăzută  permite personalizarea procedurilor de epilare definitivă pentru fiecare pacient în parte. Tehnica fără durere de la Soprano Ice a schimbat experiența cu tratamentele laser și pentru bărbaţi, pentru că trebuie să recunoaştem, bărbaţii nu sunt rezistenţi la  durere. Tratamentele sunt scurte și cu rezultate rapide,  ceea ce sună atrăgător pentru bărbaţi.

epilare-definitiva-cu-laser

Tratament de epilare cu laser Soprano Ice VS alte sisteme tradiționale cu laser

Un lucru esențial în epilare definitivă cu laser este  să alegeți calitatea și siguranța atunci când vine vorba de sănătate și frumusețe. Dr. George Vasilescu, Specialist Anti-Aging Columna Esthetic, recomandă epilarea cu laser Soprano Ice deoarece reduce considerabil durerea și minimizează severitatea efectelor secundare precum bășicuțe, cruste, hiperpigmentări, înroșirea pielii sau inflamația epidermei, iar  rezultatele pot fi observate încă de la prima ședință. Tratamentul de epilare permanentă cu laser Soprano Ice este recomandat atât femeilor, cât și bărbaților, indiferent de fototipul de piele sau de sezon.

Vă mai menționăm și că:

 • Soprano Ice are peste 6 ani de eficiență dovedită
 • Soprano este certificat FDA pentru fototipurile I-VI și piele bronzată

Dacă vrei să afli mai multe despre epilarea definitivă cu laserul Soprano Ice, nu ezita să-i contactezi pe doctorii sau pe experții de beauty din cadrul Columna Esthetic. Te invităm să-ți faci o programare pentru a vedea pe propria piele rezultatele remarcabile ale terapiei de epilare permanentă cu laser Soprano Ice : https://www.columna-esthetic.ro/tratamente/epilare-definitiva-cu-laser/.

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!