Sfaturi prețioase pentru tratamentul anti-aging

by Ramona Tudor, Esthetic Coach & owner Columna Esthetic
12
Nov
Sfaturi prețioase pentru tratamentul anti-aging
by Ramona Tudor, Esthetic Coach & owner Columna Esthetic   După părerea mea şi nu numai, tratamentele anti-aging sunt o investiție în imaginea noastră! Orice femeie visează la “tinereţe fără bătrâneţe”, dar puţine dintre noi au descoperit că tehnologia modernă de ultimă generație face ca acest lucru să nu mai fie chiar imposibil. Cu câteva reguli de viaţă simple şi tratamentele anti-aging potrivite poţi anula efectele necruțătoare ale timpului și te poți bucura de o frumusețe fără vârstă! Spun „tratamente potrivite” pentru că fiecare dintre noi este unică și are nevoie de o îngrijire personalizată. De aceea la Columna Esthetic, înaintea luării unei decizii în ceea ce privește tratamentul anti-aging, vei avea parte de o consultație oferită de mine, în calitate de  Esthetic Coach. Consultul anti-aging reprezintă pentru noi un pas esențial al tratamentului și este alcătuit dintr-o evaluare detaliată a semnelor și modificărilor de îmbătrânire, pacientului fiindu-i examinate anumite zone ale corpului -  fața, gâtul, decolteul și mâinile.

Tratamente anti-aging la Columna Esthetic

Tratamentele anti-aging nu sunt standardizate și variază de la o pacientă la alta, în funcție de punctele de interes ale fiecărei persoane. Odată stabilit un plan de acțiune, putem începe prima fază a tratamentelor anti-aging, ce constă într-o pregătire a feței  de 15 minute prin tehnica LPG, apoi folosim radiofrecvența și ulterior folosim cea mai inovatoare tehnică de rejuvenare facială -  ClearLift.  Deși rezultatele sunt imediate, ele se îmbunătățesc de la o ședință la alta, ajungându-se la rezultatul final dorit la încheierea întregului tratament. Un alt aspect important care completează efectul tratamentelor anti-aging îl reprezintă cremele și produsele de îngrijire pe care le folosești. Atunci când le alegi apelează la sfatul specialistului cu care lucrezi. El cunoaște atât informații despre tipul și calitatea tenului tău cât și care sunt rezultatele pe care le urmăriți împreună și îți poate recomanda produsele ideale pentru nevoile tale. Nu alege o cremă doar pentru că are rezultate foarte bune pe tenul unei prietene sau pentru că este un produs foarte promovat!

Pentru a preveni efectele trecerii timpului asupra tenului tău este foarte important ca în rutina de zi cu zi să urmezi următoarele sfaturi:

  • Hidratează-te cât poți de mult - hidratarea este foarte importantă pentru o bună elasticitate a tenului şi nu numai;
  • Poartă ochelari de soare pentru a te proteja de razele soarelui şi pentru a preveni apariția ridurilor din jurul ochilor;
  • Consumă antioxidanți şi încearcă ocazional o cură de vitamina C sau Resveratrol;
  • Pentru a preveni  apariția ridurilor de mimică, evită pe cât posibil contracția musculară facială;
  • Consultă un medic stomatolog specializat pe medicina dentară estetică;
  Pentru mai multe sfaturi despre tratamentele anti-aging, te aștept cu căldură la o consultație în cadrul clinicii Columna Esthetic- oaza mea de frumusețe în care alături de restul echipei mele te vom ajuta să dai timpul înapoi și să te menții veșnic tânără, în formă și frumoasă!   Pe curând, Ramona Tudor - Esthetic Coach & owner Columna Esthetic
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!