Sfatul specialistului: ce tratamente estetice sunt recomandate iarna

07
Feb
Sfatul specialistului: ce tratamente estetice sunt recomandate iarna

       Iarna este sezonul în care trebuie să acordam mai multă atenție îngrijirii pielii. De ce? Pentru că frigul, vântul și ninsoarea pot face ca pielea să devină uscată, să apară roseața și iritațiile, probleme des întâlnite în rândul femeilor de toate vârstele. Am întrebat specialistul și el ne-a spus ce tratamente estetice sunt recomandate în sezonul rece.

       Pentru recăpătarea strălucirii și catifelării pielii, există tratamente specifice. Ramona Tudor – esthetic coach la Columna Esthetic – ne spune ce tratamente estetice sunt indicate pe perioada iernii și ce probleme rezolvă ele.

       Tratamente estetice indicate iarna: pentru pielea uscată

Indiferent de tipul de ten, mulți avem iarna pielea uscată. Tegumentul își pierde catifelarea deoarece nu mai are abilitatea de a îndepărta singur celulele moarte de la suprafață din cauza cantității mai mici de apă din corp. Deși sunt foarte multe produse speciale pentru hidratarea pielii uscate, deseori se întâmplă ca tratamentele estetice să dea rezultate mai bune și mai rapid. Vestea bună este că la multe dintre acestea beneficiile sunt vizibile chiar și după două ședințe. „În acest sens este recomandat tratamentul de auto-hidratare, LPG, pentru ten, care durează 30 de minute. Mai mult, el are efect și asupra liniilor fine și ridurilor, pe care le estompează“,explică esthetic coach-ul.

       Rozaceea, o afecțiune ce poate să fie ameliorată

Una dintre problemele dermatologice care se poate agrava în perioada rece a anului este rozaceea. Este important de stiut că tratamentul pentru rozacee se recomandă numai după ce sunt făcute câteva investigații în cadrul clinicii, stabilindu-se apoi dacă pot exista sau nu efecte adverse. „Tehnologia laser este perfectă pentru rezolvarea diferitelor afecțiuni dermatologice într-un mod simplu, elegant și fără durere, inclusiv leziunea vasculară numită rozacee”, adaugă specialistul.

       Ce tratamente estetice se pot face iarna: cele care înlătură petele lăsate de soare

       Persoanele care au tenul deschis la culoare rămân pe piele cu pete maronii după expunerea la soare din timpul verii. Asemănătoare cu pistruii, petele nu trec de la sine, ci trebuie îndepărtate. „Tratamentul cu laser pentru refacerea suprafeței pielii este o metodă eficientă de inversare a efectelor dăunătoare ale expunerii la soare, a îmbătrânirii și a obiceiurilor nesănătoase asupra calității, culorii și texturii pielii. El îmbunătățește calitatea pielii, reduce ridurile și crește fermitatea. Este sistemul cu care se pot corecta și problemele de pigmentare, petele, fragilitățile vasculare superficiale“, explică esthetic coach-ul Ramona Tudor.

                       *Acest articol a fost publicat pe site-ul Andraonline.ro

      
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!