Planuri de toamnă pentru un corp de invidiat

13
Oct
Planuri de toamnă pentru un corp de invidiat
Cu bateriile încărcate de peste vară, toamna începe cu forțe proaspete, cu planuri și proiecte multe și noi. Trebuie să ai grijă de familie, de job, dar mai ales de tine și de corpul tău, primele dintre atuurile ce îți păstrează elanul și încrederea în forțele propri. 😊 Cu gândul la nevoile tale, ți-am pregătit, până la 30 octombrie o serie de promoții personalizate:
  1. Până la 15% dicount la toate pachetele Columna Esthetic pentru fermitate și slăbire
  2. Pachetul pentru relaxare și slăbire la prețul special de 1200 lei, ce cuprinde 3 ședințe LPG Endermolab + 3 ședințe Terapie Caldă Paranesi + 3 ședințe Masaj Aromatic Guinot pentru corp.
Promoții valabile în perioada 25 septembrie – 30 octombrie 2017 Pachetul pentru relaxare și slăbire are un preț special de 1200 lei, redus de la 1560 lei. Tratamentul LPG Endermolab acționează prin biostimulare, cu efect de regenerare la nivel celular. Efectele sunt de detoxifiere, de pierdere în centimetri, cu rezultate de diminuare a aspectului de coajă de portocală și cu piele fără denivelări. Terapia Caldă Paranesi – tratament corporal cu aplicare de alge marine + parafină + fiolă AHA pentru tratarea celulitei fibroase, cu rol de stimulare a regenerării celulare. Efectul este de detoxifiere, de diminuare a gradului de celulită, pielea rămânând mai netedă şi mai hidratată. Masaj Aromatic Guinot – este un tratament corporal care începe cu un masaj pentru stimularea elastinei și a colagenului, continuând cu o sesiune de împachetare la rece, cu o masca și saună. Tratamentul dureaza 40 de minute și are efect de stimulare a elastinei și colagenului din structurile pielii, rezultatul fiind de tonifiere cutanată. Te așteptăm în incinta clinicii Columna Esthetic și discutăm despre planul personalizat pentru tine.

Sunt de acord cu prelucrarea datelor mele personale mai sus solicitate si cu Politica de Confidentialitate

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!