Oferă-ți un cadou de sărbători

16
Dec
Oferă-ți un cadou de sărbători
by Ramona Tudor, Esthetic Coach & owner Columna Esthetic După părerea mea, tratamentele estetice non-invazive sunt o investiție în imaginea noastră și un cadou perfect pe care ni-l  putem face singure, mai ales acum în preajma sărbătorilor. Pentru  a arăta și a ne simți cât mai bine la petrecerile din acest sezon, vă recomand cu căldură epilarea definitivă cu laser Soprano Ice și rejuvenarea facială cu Clearlift.

Ce sunt tratamentele de epilare definitivă cu laser și rejuvenare facială?

Imaginați-vă că pentru următorii 10 ani de zile o să uitați de ceară, lamă de ras, durere și  timp pierdut la epilat! Da, acest lucru este posibil cu ajutorul aparatului Soprano Ice, cea mai avansată tehnologie de epilare definitivă cu laser. Această tehnologie reduce considerabil durerea și minimizează severitatea efectelor secundare precum bășicuțe, cruste, hiperpigmentări, înroșirea pielii sau inflamația epidermei, iar  rezultatele pot fi observate încă de la prima ședință. Vă doriți să aveți o piele fină și un aspect al tenului întinerit cu câțiva ani? Soluția eficientă, rapidă și de ultimă generație este tratamentul de rejuvenare facială cu Clearlift. Acesta oferă rezultate excelente cu un tratament confortabil şi rapid, fără perioadă de recuperare post tratament. Noua tehnologie de rejuvenare facială  penetrează adânc pielea și reușește să prevină sau să combată efectul de îmbătrânire. De ce sunt cadoul perfect pentru tine?
  • Sunt tratamente rapide, ușor de folosit, sigure și confortabile
  • Au rezultate încă de la prima ședință
  • Sunt fără durere și pot fi folosite pe orice tip de piele
  • Nu necesită perioadă de refacere
  • Te vor face să arăți spectaculos de sărbători
Pentru mai multe sfaturi despre epilarea definitivă cu laser și tratamentul de rejuvenare facială, vă aștept cu drag în cadrul clinicii Columna Esthetic, locul unde te așteaptă o echipă de experți și cele mai noi tehnologii din domeniul frumuseții.   Pe curând, Ramona Tudor – Esthetic Coach & owner Columna Esthetic  
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!