Minunile radiofrecvenței: piele mai fermă, centimetri în minus

12
Dec
Minunile radiofrecvenței: piele mai fermă, centimetri în minus
Dacă îți dorești un tip de tratament estetic cu beneficii imediate pentru față și corp, radiofrecvența este acela! Cu ajutorul acestei terapii, poți obține un ten vizibil întinerit, poți scăpa de celulită și poți pierde un număr important de cm în zona abdomenului sau coapselor. Află de la specialiștii clinicii Columna Esthetic cum acționează radiofrecvența, care sunt avantajele ei și cine poate recurge la acest tip de tratament.

Știai că…

Există mai multe tipuri de aparate cu radiofrecvență, cu eficiență diferită? Aparatul de radiofrecvența unipolar folosește o singură lungime de undă și un singur polși țintește straturile superficiale ale pielii, pe când cel bipolar, cu două lungimi de undă și doi poli, merge în profunzimea țesuturilor.

Cum acționează? Energia electronilor provoacă încălzirea locală a țesuturilor adipoase, temperatura fiind mai mică cu 20 de grade față de cea resimțită.

„Radiofrecvența acţionează prin creşterea temperaturii în profunzime, fapt ce determină distrugerea celulelor care au încorporată o grăsime mult mai mare ca şi cantitate şi volum. Cu ajutorul acestei tehnologii inovatoare, pierzi până la 3 cm în circumferință cu o singură ședință. Laserul Alma Accent este un aparat de radiofrecvenţă cu două sisteme de lucru, unipolar şi bipolar, care, în funcţie de capul de lucru folosit, încălzeşte mai profund sau mai superficial dermul şi ţesutul subcutanat adipos. Acest tratament te ajută să slăbești într-un timp foarte scurt și este complet lipsit de durere”, explică Ramona Tudor, esthetic coach la Columna Esthetic.

Un tratament complet, pentru toate zonele corpului

Tratamentul cu radiofrecvență (laser) poate fi făcut pe tot corpul (abdomen, coapse, șolduri, brațe, spate), cu următoarele beneficii:

• Îmbunătățește producția de colagen și elastină, două proteine esențiale în menținerea pielii suple;
• Combate aspectul de piele lăsată în diferite zone ale corpului (față, sâni, gât, brațe,picioare);
• Elimină toxinele din țesuturile epiteliale, conjunctive și musculare;
• Îmbunătățește circulația limfatică și sangvină;
• Atenuează celulita și vergeturile;
• Crește gradul de oxigenare a țesuturilor;
• Accelerează slăbirea și remodelarea corporală;
• Oferă rezultate încă de la primele ședințe.

Regim de viață adecvat, pentru maximizarea rezultatului

”La noi în clinică, o ședință de terapie cu radiofrecvență durează între 30-40 deminute, în funcție de zona pe care se lucrează. Numărul de ședințe este cuprins, de obicei, între 4-5, dar rezultatul depinde foarte mult și de conduita pacientului în momentul în care iese din clinică. Pentru a maximiza rezultatul, mai ales dacă este vorba despre zona abdonemului, a șoldurilor și a coapselor, este necesară multă atenție și moderație în alimentație (includem aici nu numai alimente, ci și băuturi). Reușita tratamentului presupune, așadar, o implicare 100% atât a esteticianului care aplică procedura, cât și a pacientului care acceptă și aplică un anumit regim de viață”, arată specialistul.

Tratamentul cu radiofrecvență stimulează metabolismul celular și fibroblastiile să producă colagen și elastină, însă principalul său efect este de creștere a volumului și densității pielii. Rezultatul pe care-l oferă este un tegument mult mai ferm, tonifiat și cu efect de întinerire vizibil.

Cui nu îi este recomandat tratamentul cu radiofrecvență

Deși sunt foarte multe persoane care doresc să apeleze la un tratament cu radiofrecvență, sunt cazuri în care această terapie nu este recomandată. În această categorie intră femeile însărcinate, pacienții oncologici, cei care suferă de epilepsie dar și alte boli grave.

După un tratament cu radiofrecvență, vei observa cum numărul kilogramelor arătate de cântar va fi mai mic, iar pielea va fi mult mai fină, radiantă și întinerită.

*Acest articol a fost publicat pe site-ul Cosmopolitan.ro

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!