LPG, cel mai la modă tratament pentru piele perfectă

25
Jul
LPG, cel mai la modă tratament pentru piele perfectă
Vara este anotimpul mult așteptat, în special de persoanele care iubesc să-și petreacă timpul liber la piscine, la ștranduri sau la mare. Însă, sezonul estival aduce cu sine și o atenție mai mare asupra siluetei feminine, fiind nevoie de mai mult sport, de o dietă echilibrată și, de ce nu, de tratamente care mențin pielea tânără și frumoasă.

Tratamentul care face furori în ultima vreme este LPG, noua tehnologie pentru stimulare celulară, folosită în special pentru menținere pielii tinere și frumoase.

În ce constă tehnica LPG?

Tehnica constă în stimularea adipocitelor pentru eliminarea treptată a depozitelor dificile de grăsimi din partea superioară și inferioară a corpului, diminuând efectul de coajă de portocală și vergeturile.

„Tratamentul unic de LPG acționează la suprafața țesutului cutanat, inducând un răspuns bio-chimic. Procesul biologic numit mecanotransductie stimuleaza adipocitele pentru a declanșa eliberarea grăsimilor localizate și îmbunătățirea aspectului tegumentului. Mai exact, tehnica elimină grăsimile profunde rezistente la diet și la sport”, explică Ramona Tudor, coach esthetic la Columna Esthetic.

Beneficiile tratamentului cu LPG

Specialiștii LPG au explicat și au demonstrat acțiunea spectaculoasă a noii tehnologii LPG, și anume:

o elimină până la 5 centimetri din talie
o reduce toate formele de celulită cu până la 67%
o oferă cu 71% mai multă fermitate pielii
o oferă o relaxare cutanată
o combate retenția de apă

„Fiecare tratament cu LPG este personalizat, fiind stabilit în funcție de nevoile clientului și discutând în prealabil despre efectele pe care le are”, afirmă specialistul.

De câte ședințe este nevoie

Numărul ședințelor recomandate este de 12-15, întinzându-se pe o perioadă de 2-3 săptămâni, fiecare având o durată de 35 de minute. Întâlnirile depind și de modul în care acționează organismul la tratament. Sunt corpuri care oferă rezultate chiar de la primele două ședințe, însă sunt și cazuri în care rezultatele apar după 3-4 ședințe.

De ce să optezi pentru tratamentul cu LPG

LPG este o metodă neinvazivă, care acționează în profunzime, țintit și într-un mod eficient.

*Acest articol a fost publicat pe site-ul Marieclaire.ro

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!