Loredana Groza și Anda Adam, pe patul clinicilor pentru a fi mai frumoase

23
Jan
Loredana Groza și Anda Adam, pe patul clinicilor pentru a fi mai frumoase
Loredana Groza și Anda Adam s-au lăsat pe mâinile specialiștilor pentru a urma cele mai noi tratamente de înfrumusețare. Iată ce anume au ales să facă odată ce au trecut pragul clinicilor. Loredana Groza și Anda Adam s-au lăsat pe mâinile specialiștilor pentru a-și îmbunătați aspectul fizic.   Mai întâi, jurata de la Vocea României a trecut pragul clinicii Columna Esthetic din cartierul Primăverii pentru a face tratamentul de radiofrecvență cu Alma Laser, menit să diminueze ridurile și să stimuleze producția naturală de colagen. „E sâmbătă și puțin răsfăț nu strică 🙂 Vă recomand un tratament de ultimă generație, total neinvaziv, cu rezultate vizibile imediat! Este radiofrecvența cu Alma Laser, by Ramona Tudor Columna Esthetic. Veți străluci diseară”, a scris artista pe Facebook. La rândul ei, Anda Adam s-a prezentat la o clinica stomatologica pentru a-și albi dinții. „Facem dinții albi ca neaua / Ca sa pot să-mi beau cafeaua!!”, a scris artista pe rețeaua de socializare, spre încântarea celor aproape 2 milioane de fani ai săi de pe Facebook. * Acest articol a fost publicat pe site-ul Agentiadepresamondena.com.
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!