Epilarea definitivă fără durere – piele superbă în sezonul estival

15
May
Epilarea definitivă fără durere – piele superbă în sezonul estival
Când se apropie anotimpul cald, grijile femeilor cu privire la pielea fină, catifelată și moale se înmulțesc. Cine nu își dorește un aspect impecabil al picioarelor, să scape definitiv de pilozitățile nedorite din zona inghinală și axilă sau să aibă brațe fine și catifelate?

Epilarea definitivă este una dintre metodele de îndepărtare a părului nedorit la care apelează din ce în ce mai multe femei. Totuși, metodele clasice de epilare definitvă sunt adesea dureroase și nu pot fi realizate în orice sezon sau pe orice tip de piele. Spre desebire de alte tipuri de lasere, Soprano Ice folosește tehnologia epilării definitive la rece. Laserul acționează direct la rădăcina firului de păr, având o temperatură de 45 de grade Celsius. Astfel, foliculul este topit, iar capilarele sunt închise, reducând riscul de creștere rapidă a părului.

Durerea din timpul epilării poate rămâne doar o amintire neplăcută

Disconfortul din timpul ședințelor te poate determina să întârzii cât mai mult următoarea programare sau chiar să recurgi la metode mai puțin dureroase, dar nu la fel de eficiente în îndepărtarea firelor nedorite. Trebuie să știi că este o senzație absolut normală, având în vedere că gradul de sensibilitate al pielii și de rezistența rădăcinilor firelor de păr diferă de la o persoană la altă.

Prin epilarea definitivă cu laserul „la rece” însă, durerea și disconfortul pot fi evitate, devenind doar o amintire neplăcută. Laserul are încorporat un mecanism de răcire prin care senzația de arsură este eliminată și astfel epilarea se realizează fără durere.

Potrivit pentru orice anotimp al anului și orice tip de piele

Epilarea definitivă cu laser „la rece” nu are interdicții în funcție de sezon. Ramona Tudor, coach în cadrul Columna Esthetic, explică mai multe: „Până de curând se știa că vara nu este recomandat să apelezi la tratamentele cu laser pentru îndepărtarea firelor de păr nedorite. Acest tip de laser însă, poate fi folosit în ședințele de epilare definitivă atât vara, cât și iarna, fără a întrerupe ciclul tratamentului. Ceea ce trebuie să avem în vedere când apelăm la acest tip de laser este expunerea la soare. Înainte cu 7-10 zile, cât și după, este recomandat să evitați expunerea la razele soarelui sau la solar”.

Îndepărtează firele nedorite indiferent de tipul pielii

Pielea îți poate pune multe probleme atunci când vine vorba de epilare, indiferent de modul în care alegi să scapi de firele de păr. Spre exemplu, pielea sensibilă sau uscată poate avea de suferit dacă folosești modalități agresive pentru îndepărtarea pilozităților.

Unul dintre avantajele pe care laserul la rece le aduce în tratamentele de înfrumusețare, este versatilitatea . Acesta poate fi utilizat în epilare pentru toate tipurile de piele. Înainte de începerea procedurii și a ciclului de tratament, experții în terapii pentru față și corp oferă o consultație clientelor, pentru a vedea în ce stare se află pielea și care sunt obiectivele de beauty.

Apoi, laserul Soprano Ice este testat pe o suprafață mică a tegumentului, iar intensitatea acestuia se adaptează în funcție de nevoile fiecărei cliente. La finalul sesiunilor de epilare definitivă, pielea rămâne fină, moale și catifelată la atingere. Cât de ușor dispar firele de păr? Ședințele de tratament și întreținerea Ne aflăm zilnic într-o mare grabă, așa că timpul este prețios. Când vine vorba de un tratament de înfrumusețare, unul dintre aspectele importante pentru femei este timpul pe care trebuie să îl petreacă până la rezultatele optime.

Pielea fiecărei persoane este diferită. După ce se stabilesc nevoile acesteia, se decide și numărul de ședințe de tratament pentru a ajunge la rezultatele mult așteptate. În general, sunt necesare între 8 și 12 ședințe. Numărul de ședințe se stabilește împreună cu experții în tratamente pentru față și corp. Planul depinde de fiecare persoană în parte, de nevoile acesteia și mai ales de zona pe care o alege pentru epilarea definitivă.

Odată încheiat planul de epilare cu laserul la rece, începe perioada de întreținere. Aceasta constă într-o ședință pe an, menită să păstreze rezultatul final și pielea într-o stare cât mai bună.

*Acest articol a fost publicat pe site-ul Marieclaire.ro

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!