Epilare inghinală definitivă cu laser la Columna Esthetic

18
Nov
Epilare inghinală definitivă cu laser la Columna Esthetic

Din cele mai vechi timpuri, epilarea inghinală a fost un subiect neplăcut pentru femei, fiind un proces dureros, migălos și nu mereu cu rezultatele dorite. În zilele noastre, aceste povești pot fi uitate datorită celei mai avansate tehnologii de epilare inghinală definitivăSoprano Ice.

Epilarea inghinală definitivă cu laser Soprano Ice – Cum funcționează?

            Pentru că ne dorim să oferim clienților noștri cele mai bune servicii de pe piață, la Columna Esthetic găsești o procedură revoluționară pentru epilarea inghinală permanentă. Cu ajutorul tehnologiei laser Soprano Ice, lumina este transmisă prin laser către rădăcina firului de păr. Aceasta este încălzită la 45 de grade celsius, distrugându-se foliculul şi sigilând capilarele, astfel încât să nu se mai formeze alt fir de păr. Tehnica de lucru In -Motion ( aplicatorul alunecă în mod repetat pe zona de lucru) asigură o acoperire perfectă, în timp ce tehnologia ICE răceşte eficient suprafaţa pielii, clientul având o experienţă plăcută, fără durere.  Epilarea inghinală definitivă  cu Soprano Ice este o tehnologie menită să ofere confort şi să tempereze senzaţia de căldură. Mai mult, durerea şi disconfortul asociate celorlalte proceduri de epilare inghinală  dispar cu desăvârşire în cazul Soprano Ice, ne spune Ramona Tudor, Esthetic Coach Columna Esthetic.

Avantaje epilare inghinală permanentă cu laser

  • În cazul în care ai foliculi sau fire de păr crescute sub piele, cu ajutorul epilării cu laser Soprano Ice, aceste probleme dispar definitiv
  • Metodă rapidă de epilare, fără durere
  • Potrivită tuturor tipurilor de piele
  • Procedură sigură și confortabilă
  • Se poate face în orice sezon
  • Ca epilarea cu laser să fie eficientă, trebuie făcute 6-8 ședințe

Părerea doctorului despre epilarea inghinală cu Soprano Ice

Cătălina Stoian (Medic Specialist Dermato- Venerolog Columna Esthetic):

Soprano Ice a revoluţionat fotoepilarea medicală inghinală, cu rezultate mult mai bune şi mai longevive comparativ cu tehnologiile convenţionale. Tehnica in-Motion cu fluxuri repetitive de energie scăzută ne permite să personalizăm procedurile de tratament pentru fiecare pacient. Soprano Ice funcţionează pe toate fototipurile, tot anul,  în deplină siguranţă şi cu rezultate excelente. Azi, Soprano Ice este un istrument estetic esenţial în practica estetico-medicală, oferind mult mai multe avantaje pacienţilor decât oricare altă metodă.

Părerea Ramonei Tudor, Esthetic Coach Columna Esthetic, despre epilarea inghinală cu Soprano Ice

Epilarea inghinală cu Soprano Ice este ideală! Afirm acest lucru din proprie experiență, având în vedere că la început am încercat epilarea inghinală cu IPL. Din păcate, din cauza durerii, nu am putut încheia toate ședințele cu epilare IPL și am revenit la epilarea cu ceară. Apoi, am descoperit tehnologia Soprano Ice, fără durere și cu rezultate deosebite. Deși eu nu m-am confruntat cu această problemă, mai mult de jumătate dintre clientele noastre au foliculi și au fost foarte încântate când au observat că aceștia dispar permanent cu Soprano Ice. Vă recomand cu căldură epilarea inghinală cu Soprano Ice!

Epilare inghinală definitivă pentru bărbați

Tehnologia Soprano Ice este destinată atât femeilor, cât și bărbaților.  Tehnica fără durere de epilare inghinală cu Soprano Ice a schimbat experienţa cu tratamente laser şi pentru bărbaţi, ținând cont de faptul că aceștia nu sunt rezistenţi la durere. Tratamentele scurte şi cu rezultate rapide  au devenit atrăgătoare și  pentru bărbaţi, afirmă Ramona Tudor, Esthetic Coach Columna Esthetic.

Preț epilare inghinală definitivă cu laser

Prețul unei ședințe de epilare în zona inghinală este de 350 RON.

Pentru mai multe detalii despre epilarea inghinală cu Soprano Ice , ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 111 156 sau puteți intra pe pagina noastră- https://www.columna-esthetic.ro/tratamente/epilare-definitiva-cu-laser/ .

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!