Epilare definitivă pentru bărbați

25
Nov
Epilare definitivă pentru bărbați
Dorința de a arăta cât mai bine a devenit un lucru deosebit de important, nu doar pentru femei, ci și pentru bărbați. În zilele noastre, unul dintre cele mai căutate și folosite servicii de estetică este cel de  epilare definitivă pentru bărbați. La Columna Esthetic aveți ocazia de a găsi și în București cea mai nouă tehnologie de epilare definitivă pentru bărbați- Soprano Ice. Tehnica fără durere de epilare definitivă cu Soprano Ice a schimbat experienţa cu tratamente laser chiar şi pentru bărbaţi, ținând cont de faptul că aceștia nu sunt rezistenţi la durere, afirmă Ramona Tudor, Esthetic Coach Columna Esthetic.

Epilare definitivă pentru bărbați - Întrebări frecvente

Este epilarea definitivă potrivită pentru bărbați? Cum funcționează? Este dureroasă? Chiar are rezultate? Ce zone se pot epila definitiv? Care este diferența dintre Soprano Ice și celelalte sisteme tradiționale de epilare cu laser? Acestea sunt cele mai frecvente întrebări pe care clienții clinicii noastre  ni le adresează și avem plăcerea de a le explica în detaliu în acest articol.

Epilare definitivă pentru bărbați - cea mai avansată tehnologie, fără durere, potrivită oricărui tip de piele

Epilarea definitivă cu Soprano Ice este o soluție elegantă și modernă pentru îndepărtarea părului nedorit. Rezultatele se văd de la primele ședințe și se păstrează timp îndelungat, iar sistemul de răcire integrat face din epilarea cu acest aparat  o procedură sigură și confortabilă. Reducerea permanentă a pilozității cu ajutorul laserului este o opțiune de ultimă tehnologie, bazată pe studii clinice, recomandată bărbaților, indiferent de vârstă sau tip de piele. Laserul nu afectează țesutul din jur, iar tehnologia de epilare pentru bărbați Soprano  Ice se poate face pentru toate suprafețele corpului ( spate, piept, picioare, inghinal) și ale feței. După folosirea acestui aparat, ce are o acțiune mult mai ușoară și mai plăcută decât epilarea cu ceară, pielea nu prezintă nicio iritație, rămânând foarte fină la atingere.

Avantaje epilare definitivă pentru bărbați

  • metodă rapidă de epilare permanentă, fără durere
  • potrivită tuturor tipurilor de piele, inclusiv pielea bronzată
  • rezultate vizibile încă de la prima ședință de epilare
  • procedură sigură și confortabilă
  • se poate face în orice sezon
  • pentru ca epilarea definitivă cu laser să fie eficientă, o persoană trebuie să facă 6-8 ședințe
  • este indicat să se facă o ședință de epilare de întreținere o dată pe an
 

Epilarea definitivă pentru bărbați – un fenomen mondial

Tehnologia Soprano Ice este foarte cunoscută și utilizată de bărbați în Statele Unite, fiind un adevărat fenomen. Bărbații nu au nicio problemă să recunoască că folosesc această procedură și au înțeles pe deplin că este o tehnică fără durere. Față de celelalte tehnologii de epilare cu laser de pe piață, Soprano Ice are peste 6 ani de eficiență dovedită și poate fi folosit pe toate  fototipurile, chiar și pe pielea bronzată. Puteți urmări și dumneavoastră cum funcționează această tehnologie revoluționară aici și aici.

Preț epilare definitivă pentru bărbați

Prețul unei ședințe de epilare definitivă variază în funcție de zona aleasă sau de pachetul ales. Pentru mai multe detalii despre epilarea definitivă pentru bărbați disponibilă acum și în București, ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 111 156 sau puteți intra pe pagina noastră- https://www.columna-esthetic.ro/tratamente/epilare-definitiva-cu-laser/ .
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!