Harmony Clearlift

Harmony Clearlift
Tehnologie de ultima ora cu rezultate confirmate, de exceptie ClearLift, cunoscut inainte drept Pixel Q-Switch, este o abordare non-invaziva si lipsita de durere de intinerire a pielii prin metoda laser. Folosind tehnologia laser 064 Q-Switched, pacientii se bucura de tratamente confortabile, cu rezultate rapide si vizibile. O alternativa la intinerirea traditionala a pielii cu tehnologie laser Tehnologia laser Alma nu lasa cicatrici vizibile, penetrarea tesuturilor fiind superficiala. De aceea, toate etapele refacerii pielii se desfasoara practic cu epiderma intacta. Deoarece ClearLift actioneaza termic sub piele (pana la 3 mm in adancime), nu este necesara niciun fel de anestezie inaintea tratamentului si refacerea pielii se realizeaza fara deteriorarea straturilor superioare ale acesteia. Avantajele ClearLift:
  • Rapid si usor de folosit (tratamentul dureaza cel mult 20 de minute)
  • Fara durere
  • Fara perioada de refacere
  • Imbunatatire vizibila a esteticii pielii inca de la primul tratament
  • Versatilitate (modulul 1064 nm Q-Switched este indicat pentru indepartarea tatuajelor, leziuni pigmentare si vasculare, ciuperci ale unghiilor si multe altele)
  • Modului Q-Switched este indicat a trata toate tipurile de piele (Fitzpatrik I - VI)
Controlul adancimii Cu acest modul, putem alege cel mai potrivit mod de interventie pentru fiecare pacient. ClearLift 4D permite mentinerea adancimii dorite pentru tratament, in functie de tipul pielii sau zona tratata. Perfect recomandata pentru pielea fetei, gat si piept. Adancimea variabila poate fi folosita de asemenea pentru interventii complementare in aceeasi zona, pentru a obtine rezultatele optime. Ce spun somitatile din industrie despre ClearLift “Industria laser a avansat considerabil in ultimii ani si cred ca tehnologia laser Q-Switched de la Alma ofera o solutie cu rezultate ce pana acum pareau utopice, greu de realizat. Este intr-adevar un tratament ieftin, fara durere, rapid, pe care rezultatele clinice il confirma” Dr. Michael Gold, Gold Skin Care, Nasville, TN "ClearLift imi permite sa tratez toate zonele corpului, inclusiv cea a fetei, pieptului, mainilor sau gatului. Este impresionant!” Edward Zimmerman, M.D.Director of Las Vegas Laser and Lipo, Nevada, USA "ClearLift ofera rezultate excelente cu un tratament confortabil si rapid, fara perioada de recuperare post tratament. Noua tehnologie ClearLift penetreaza adanc pielea, trecand de epiderma si neranind-o, tratamentul este practic fara durere, extrem de fin. Tehnologia laser Q-Switched de la Alma reprezinta un pas inainte pentru tehnologia fractionala care este extrem de utila in munca noastra” - Bruce Katz, Juva Skin & Laser Center, NY