Descoperă tratamentul de rejuvenare faciala cu Clearlift

rejuvenare faciala
12
Nov
Descoperă tratamentul de rejuvenare faciala cu Clearlift
Orice persoană pierde începând cu vârsta de 20 de ani 1% colagen în mod natural. Dacă adăugăm stresul oxidativ, nutriţia uneori defectuoasă, fumatul și poluarea, ne dăm seama că tenul nostru este foarte afectat, îmbătrânirea acestuia fiind accelerată.  Din fericire, la Columna Esthetic găsiți cel mai nou și inovator tratament din lume de rejuvenare facială - Clearlift, ce ajută la întinerirea tenului.

Cum funcționează rejuvenarea facială cu Clearlift?

Clearlift este o abordare de rejuvenare facială non-invazivă, lipsită de durere prin metoda laser.  Acesta acționează termic sub piele, până la 3 mm în adâncime, crește fluxul de sânge, stimulează regenerarea celulară, iar  rejuvenarea facială se realizează fără deteriorarea straturilor superioare ale pielii.  Această tehnică poate fi personalizată în funcție de pacient, iar tehnica de Clearlift 4D permite menținerea adâncimii dorite pentru tratament, în funcție de tipul pielii sau de zona tratată. Clearlift oferă rezultate excelente cu un tratament confortabil şi rapid, fără perioadă de recuperare post tratament. Noua tehnologie de rejuvenare facială  reușește să penetreze adânc pielea, trecând de epidermă fără să o rănească și lăsând-o foarte fină, ne spune Ramona Tudor - Esthetic Coach Columna Esthetic.

Cui se adresează rejuvenarea facială cu Clearlift?

Fiecare persoană este unică şi are un anumit bagaj genetic, mai mult sau mai puțin generos şi un anumit stil de viaţă,  mai mult sau mai puțin sănătos. Prin urmare, dacă eşti foarte tânără, dar stresul oxidativ este mare, poţi face tratamente de rejuvenare facială pentru prevenţia apariţiei semnelor de îmbătrânire. Cu cât înaintezi în vârstă sau creşte stresul oxidativ, cu atât curele de tratament vor fi mai dese. Rejuvenarea facială cu Clearlift este recomandată tuturor femeilor care vor să prevină sau să combată îmbătrânirea tenului.

Care sunt avantajele rejuvenării faciale cu Clearlift?

  • Este rapid și ușor de folosit
  • Este fără durere
  • Nu necesită o perioadă de refacere
  • Prezintă rezultate vizibile încă de la prima ședință
  • Se poate folosi pe toate tipurile de piele
  • Se pot trata toate zonele corpului, inclusiv cea a feței, a pieptului, a mâinilor sau a gâtului
  • Este indicat pentru îndepărtarea tatuajelor, leziunilor pigmentare și vasculare, ciupercilor unghiilor și multor altor afecțiuni
 

Cât durează efectele de rejuvenare facială cu Clearlift?

Tratamentele de rejuvenare facială cu Clearlift au  efecte de lungă durată  dacă sunt făcute iniţial în cure şi sunt apoi întreţinute cu şedinţe mai rare. ClearLift este o metodă de rejuvenare facială confortabilă, dar foarte eficientă,  al cărui efect este longeviv: 2-3 luni de zile şi poate fi îmbunătățit prin întreţinere şi combinare cu alte terapii.  

Care este prețul rejuvenării faciale cu Clearlift?

Prețul unei ședințe de rejuvenare facială este de 1400 ron. Prețul variază în funcție de numărul de ședințe sau dacă optați pentru unul dintre pachetele noastre, care pot fi accesate aici: https://www.columna-esthetic.ro/preturi/ .

Pentru mai multe detalii despre rejuvenarea facială cu Clearlift , ne puteți contacta la numărul de telefon 0751 111 156 sau accesând pagina noastră: https://www.columna-esthetic.ro/echipamente/harmony-clearlift/ .

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!