Cum să-ți îndepărtezi tatuajul fără să-ți rămână semne

05
Nov
Cum să-ți îndepărtezi tatuajul fără să-ți rămână semne
*Acest articol a fost publicat pe site-ul Marieclaire.ro

La modă în ultima perioadă sunt tatuajele. Vedem tot mai multe persoane care aleg să își tatueze pielea, din diverse motive, optând pentru tatuaje mici, medii sau mai mari, în zone vizibile sau mai puțin vizibile ale corpului.

Însă, vine un moment în care își doresc ca acel tatuaj de pe pielea lor să dispară, lucru care nu este chiar ușor de realizat. Soluția ca un tatuaj să fie îndepărtat, este să se apeleze la un tratament pe bază de laser, care trebuie realizat de specialiști.

Iată care este metoda prin care poți șterge un tatuaj

Până de curând, în România nu exista posibilitatea îndepărtării unui tatuaj fără urme. Acum, tatuajele nedorite pot fi șterse cu ajutorul celei mai recente tehnologii laser – Alma Laser QS 1064, mai exact, într-un mod simplu, elegant și fără durere.

Cum acționează tehnologia Alma Laser

Tehnologia Alma Laser QS 1064 utilizează diferite lungimi de undă laser care vizează diferite culori de cerneală. Iar fasciculele de lumină de intensitate ridicată creează o undă de șoc acustic foto care desparte particulele de cerneală din tatuaj. Rezultatul după mai multe ședințe este: o piele curată, fără cerneală, fără risc de cicatrici sau hipo-pigmentare.

”A fost dovedit clinic că țesutul din jurul tatuajului răspunde foarte bine la tratamentul cu laser. Iar riscul de apariție a cicatricilor este foarte mic, acesta fiind considerat principalul avantaj” , afirmă Ramona Tudor, Coach Esthetic la Columna Esthetic.

Câte ședințe sunt necesare

Numărul de ședințe depinde de dimensiunea tatuajului și culoarea lui. Un tatuaj mic și cu cerneală neagră poate fi îndepărtat și într-o singură ședință, în timp ce pentru un tatuaj mai mare și colorat sunt necesare între 6-8 ședințe.

Important de știut!

Tratamentul cu laser acționează doar asupra țesutului colorat, fără să afecteze pielea din jurul tatuajului.
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!