Cum ar trebui să arate o piele sănătoasă?

26
Sep
Cum ar trebui să arate o piele sănătoasă?
În funcție de cui îi este adresată această întrebare, răspunsul va fiîntotdeauna nuanțat. Încă din antichitate, oamenii apreciau pielea radioasă, suplă și… fără păr,și chiar ajungeau să facă mari sacrificii în numele sănătății și aletrendurilor în materie de modă. 😊 În zilele noastre, pilozitatea corporală este o preocupare căreia i seacordă o importantă din ce în ce mai mare atât din partea femeilor, cât șidin partea bărbaților. O piele netedă, strălucitoare, sănătoasă esteatrăgătoare, suplă și ne face să ne simțim bine în pielea noastră șiîncrezători în reușită. Aparatele de ras, ceara, aparatele de depilat folosite acasă sunt soluțiirapide însă au dezavantajul major de a ne face să apelăm la ele mult preades, iar acest lucru ne afectează din punctul de vedere al timpului,dependenței de acestea și mai ales riscăm să dezvoltăm probleme șisensibilități ale pielii, iritații, foliculită. O soluție mult mai simplă către care publicul se îndreaptă din ce în ce maimult este epilarea definitivă cu laser. Ce presupune epilarea definitivă cu laser? Principiul din spatele soluției laser este fototermoliza selectivă. Pescurt, echipamente specializate pulsează fascicule de lumină extrem deconcentrate în folicul, fără a afecta țesutul din jurul acestuia, iarpigmenții din acesta absorb lumina, lucru ce conduce la distrugerea firelorde păr și a rădăcinilor. Evident, am putea spune că această soluție este net mai costisitoare decâtcele tradiționale. Dar la un simplu calcul, ne putem da seama că soluțialaser este net mai avantajoasă având în vedere că efecte durează ani, timpîn care putem ajunge să facem economii importante, nemaifiind nevoie săapelăm la fiecare 1-2 săptămâni la salon pentru epilare periodică. Odată cu evoluția tehnologiei, epilarea cu laser a devenit din ce în ce maiaccesibilă și de dorit. Fără durere, chiar și în zonele cele mai sensibile,indiferent de culoarea pielii, fiind indicată chiar și pentru pieleabronzată, indiferent de sezon și cu efecte încă de la primele ședințe,epilarea cu laser Soprano ICE este una dintre cele mai noi tehnologii de pepiață și este acum disponibilă și în București, la Columna Esthetic. Iar dacă ne gândim la costuri, aflăm că, în perioada 25 septembrie – 30octombrie, prin promoția de toamnă Soprano ICE (hyperlink cătrepagina de promoție) putem beneficia de discount-uri de până la 15% la unpachet de minim 4 ședințe. De câte ședințe este nevoie? În funcție de zona ce are nevoie de depilare și rezistența firului de păr,este nevoie să efectuăm între 4 și 12 ședințe. Specialistul ne va recomandanumărul de ședințe optim pentru rezultatele dorite, în urma testăriisensibilității pielii la diferite nivele de intensitate a luminii.
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!