Andreea Marin, Corina, Ilinca Vandici și Amalia Enache au descoperit la Columna Esthetic metodele de înfrumusețare ale anului 2015

27
Sep
Andreea Marin, Corina, Ilinca Vandici și Amalia Enache au descoperit la Columna Esthetic metodele de înfrumusețare ale anului 2015
Andreea Marin, Corina, Diana Sucu, Anca Lungu, Amalia Enache, Ilinca Vandici, Anca Serea, Giulia Nahmany, Anca Turcasiu, Rita Mureșan și Doina Levintza au descoperit noile metode prin care se pot combate semnele înaintării în vârstă, dar și de a avea o siluetă perfectă.

Vedetele au fost prezente la inaugurarea Columna Esthetic din cartierul Primăverii, cel mai avangardist Laser Medical Center din România.

În cadrul evenimentului a fost lansat aparatul Ultratone Dreamshaper, chiar de către inventatoarea lui, Kristin Centofanti, considerată specialistul numărul 1 în biostimulare. Vedetele și ceilalți invitați au avut ocazia să primească recomandări personalizate pentru o siluetă și un ten perfect chiar de la dna. Centofanti.

Andreea Marin, cunoscută pentru faptul că se menține doar prin sport și alimentație echilibrată, a fost prezentă la Columna Esthetic pentru a afla ce tratamente non-invazive ar putea urma pe viitor pentru a îmbunătăți silueta, și a aflat de la Kristin Centofanti despre efectele biostimulării cu aparatul Ultratone Dreamshaper.

Corina, Amalia Enache și Ilinca Vandici au aflat, la rândul lor, despre efectele miraculoase ale LPG asupra tenului și a siluetei, dar și informații despre avantajele oferite de tratamentele tip laser și radiofrecvență.

Gazdele evenimentului, Ramona Tudor, proprietarul Columna Esthetic, și medicul Adriana Celebidache, le-au prezentat invitaților noul sistem integrat de tratamente pentru ten și corp, menit a acoperi, în cadrul unei singure clinici, toate cerințele clienților în materie de metode de slăbit, de epilat fără durere și de minimizare a semnelor înaintării în vârstă, prin intermediul unei platforme complete de aparate laser Harmony, Soprano Ice, LPG, Ultraton și Radiofrecvență unipolară și bipolară.

Columna Esthetic include, în premieră pentru România, pe lângă platforma de aparate de înfrumusețare de ultimă generație, și servicii de stomatologie și estetică medicală. Acest mix de servicii este des întâlnit în cadrul clinicilor de peste hotare.

Sub motto-ul “Cu noi deveniți mai frumoși”, Ramona Tudor, medicul Adriana Celebidache, partenerii Columna Esthetic – Columna Medical Center (clinica medicală pluridisciplinară precum și modernul centru de fertilizare in vitro), Academia de FIV, Dentexcela 3 și Top Line Europa (grup cu peste 18 ani de experiență pe piața românească, lider în industria soluțiilor profesionale integrate de afaceri pentru saloanele premium) au inaugurat Columna Esthetic, cel mai avangardist Laser Medical Center din România, în prezența unor invitați de marcă.

Pornit de la ideea că orice om trebuie să își îngrijească pielea în mod regulat, ca prevenție și pentru întreținere, nu doar atunci când apar semnele îmbătrânirii, Columna Esthetic este un proiect de elită adresat în egală măsură și femeilor și bărbaților.

Invitații au putut lua cunostință cu echipa medicală, formată din specialiști cu experiență în tratarea problemelor dermatologice, oameni aleși cu atenție, pentru că scopul Columna Esthetic este de a aborda frumusețea prin cunostințe medicale, folosind cele mai avansate tehnologii disponibile pe piață, de la echipamentele cu radiofrecvență de ultimă generație de la Alma Accent, până la sisteme de epilare fără durere (Soprano ICE) sau cel de biostimulare corporală Ultratone Futura Ultra Pro.

“Tenul nu are vârstă. Am realizat acest centru din pasiune pentru frumos și din dorința ca, din ce în ce mai multă lume, bărbați sau femei, deopotrivă, să conștientizeze că tenul nu are vârstă. Din experiența mea de consumator de astfel de servicii și din cea a medicilor care formează echipa Columna Esthetic, știm că este bine să întreții și să previi", a declarat Ramona Tudor în discursul de inaugurare.

Columna Esthetic vine nu doar cu tehnologii și tratamente de ultimă oră, cum ar fi sistemul helioterapeutic multiplex Ultratone Futura Ultra Pro, cea mai completă și eficientă soluție de îndepărtare a părului, fără durere și rapid – Soprano Ice, cea mai nouă versiune LPG Endermolab Cellu M6 (model de referință în stimularea celulară corporală și facială) sau Harmony Clearlift (o abordare non-invazivă și lipsită de durere de întinerire a pielii prin metoda laser), dar și cu o echipă de medici specialiști care vor personaliza tratamentele fiecăruia printr-un diagnostic profesionist și printr-o propunere de servicii care să asigure cele mai bune rezultate. Noul Laser Medical Center propune o gamă complexă de servicii, de la cele de rejuvenare facială, până la cele de remodelare corporală, epilare sau chiar estetică dentară, toate asigurate într-un cadru elegant, într-un mod profesionist.

Columna Esthetic se află pe Bulevardul Primaverii, Nr.29.

*Acest articol a fost publicat pe site-ul Eva.ro

Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!