7 sfaturi pentru o frumusețe ca-n povești de sărbători

16
Dec
7 sfaturi pentru o frumusețe ca-n povești de sărbători
Oglindă oglinjoară, cine este cea mai frumoasă femeie din ţară? Evident, femeia care are un look de invidiat de sărbători! Cum poți obține asta? Ramona Tudor, Esthetic Coach și owner Columna Esthetic, și Kiki Dumitrescu, Designer Vestimentar, ne vor spune cum putem să arătăm și să ne simțim extraordinar în această perioadă plină de evenimente deosebite. „Acum, în prag de sărbătoare, ne-am lăsăm cuprinşi de vraja poveştilor din copilărie şi ne dorim să le transpunem în realitate astfel încât clienții noștri să simtă din plin magia acestor zile. Astfel, tu vei deveni Albă ca Zăpada noastră, iar cei 7 pitici  te vor răsfăța cu 7 sfaturi prețioase pentru o frumusețe ca-n povești”, ne spune Ramona Tudor, Esthetic Coach și owner Columna Esthetic.

Cum poți să te bucuri de o frumusețe ca-n povești de sărbători:

  1. Primul pitic doreşte să îţi aducă aducă tenul la un nivel optim de hidratare, potrivit sezonului rece, cu ajutorul ultrasunetelor şi a fiolelor hydra+ de la Babor (170 RON)
  2. Cel de al doilea pitic va dori să estompeze liniile/ ridurile de expresie şi să stimuleze producerea de colagen şi elastină cu ajutorul LPG-ului de redensifiere/fermitate, în funcţie de necesitatea tenului (140 RON)
  3. Piticului cu numărul trei nu îi rămâne altceva de făcut decât să remodeleze şi să ne redea frumuseţea mult visată cu ajutorul Accent - radiofrecvență facială (420 RON)
  4. Al 4-lea pitic vrea să te reinventeze și să fii de nerecunoscut cu ajutorul tratamentului de fotorejuvenare oferit de platforma laser Harmony (1400 RON)
  5. Acum că toate sunt pe drumul cel bun, al cincilea pitic doreşte să îţi pună musculatura facială la treabă, iar cu ajutorul biostimulării faciale vei avea un ten ferm mult timp (150 RON)
  6. Al șaselea pitic știe că ai avut un an agitat și vrea să șteargă orice urmă de oboseală de pe chipul tău cu un tratament țintit pentru cearcăne, riduri și ochi by Alma Accent (280 RON)
  7. Cel de-al șaptele pitic a ajuns cu darul la tine în prag de sărbătoare şi din dorinţa de a fi strălucitoare în ziua petrecerii, ţi-a pregătit un tratament de ultrasunete cu fiole 3D lifting/glow (185 RON) pentru a-i lăsa pe toţi cu gura căscată când îţi vei face apariţia.
Dacă vrei să te bucuri din plin de magia sărbătorilor, intră alături de noi în lumea de basm conturată de Columna Esthetic. Oferă-ți un răsfăț deplin cu pachetul “Frumusețe ca-n povești” disponibil la un preț special de sărbători AICI (link) Dar povestea noastră nu se încheie aici! Pentru că vrem să te bucuri de frumusețe din toate punctele de vedere, îți oferim în dar și câteva sfaturi pentru un look impecabil de sărbători. Ne-a venit în ajutor partenera noastră Kiki Dumitrescu, cunoscutului designer vestimentar, care ne-a dezvăluit secretele outfit-ului perfect: “Cu ce să te îmbraci de sărbători? Răspunsul este relativ simplu, dar foarte greu de urmat… whatever suits you best! Chiar şi cu un răspuns atât de simplu şi pe deplin satisfăcător pentru majoritatea, această întrebare ne macină în continuare, şi ca să evităm puţin din stresul alegerii ţinutei perfecte, nu că ar exista una, iată câteva sfaturi pentru anul acesta. Propunerea mea este un dress code ALL WHITE. De ce? Pentru că anul tocmai a trecut, poveştile sunt încheiate, problemele sunt rezolvate şi ar fi bine să intrăm în noul an cât mai relaxate şi mai deschise către ceea ce ni se rezervă şi nimic nu simbolizează mai bine această stare decât ALBUL. Puteţi opta pentru o pereche de pantaloni pană din tafta de mătase accesorizați cu un top cu elemente glam, sau pentru o fustă din tulle albă cu un crop top din jacard cu elemente sclipitoare. La capitolul rochii, le recomand atât pe cele care pun în evidenţă talia şi sunt foarte ample în partea de jos, cu un aer al anilor ’60, cât şi rochiile pencil cu un decolteu foarte amplu la spate. Şi rochiile tip sac pot fi o alegere dacă sunt bine accesorizate şi au un touch glam. Ce înseamnă un touch glam? Cam toate elementele care fac o rochie să vibreze, fulgi, pene, perle, mărgele, cristale, dantele şi broderii! Enumerarea este pe departe de a fi exhaustivă, aşa că închei prin celebrul WHAT SUITS YOU BEST!” ne spune Kiki Dumitrescu. Sperăm să îți placă şi să te înveselească povestea noastră! Te așteptăm în lumea noastră de basm! Pentru mai multe detalii despre această campanie, ne poți contacta la numărul de telefon 0751 111 156 sau poți intra pe  https://www.columna-esthetic.ro/promotii/ .
Columna Esthetic
Esti in cautarea unor doctori de beauty, care sa stie cum sa foloseasca in mod sanatos, rapid si fara durere, cele mai noi terapii laser de pe piata internationala medicala si estetica?

Iti doresti rezultate estetice personalizate nevoilor si istoricului medical al corpului tau?

Te asteptam la o consultatie in cadrul Columna Esthetic, locul unde lucrand discret, profesionist si relaxat, sa puteti deveni mai frumosi!